Ateşoğlu
Bir aile geleneğinin ürünü olan Ateşoğlu Yoğurtlarının temeli 1954 yılında atıldı. 1966'da kurulan imalathane, 1972 yılında ilk kez makineli üretime geçerek bugünün modern tesislerinin ilk adımını oluşturdu. 1984 yılında gerçekleştirilen teknolojik yatırımla uluslararası standartlarda üretime geçildi. Ateşoğlu, Beylikdüzü'nde 14.000 metrekare arazi üzerinde yer alan fabrikasında yoğurt, ayran ve tereyağı üretimine devam etmektedir.

Üretime yatırım yaparken geleneksel lezzetinden vazgeçmeyen Ateşoğlu, teknolojiyi takip ederek geleneksel özü ve lezzeti korumayı temel ilke edinmiştir. Bu nedenle %100 doğal maya kullanılarak üretilen Ateşoğlu ürünleri, özlenen yoğurt ve ayran lezzetini kaliteden ödün vermeksizin tüketiciye sunmaktadır.